Onze trainingsprogramma’s en didactische steunen – een noodzakelijk hulpmiddel voor een doordachte praktijk van lichamelijke activiteiten.

Na een eerste deelname aan onze activiteiten in onze fitnessruimte, krijgt elke deelnemer een geïndividualiseerd trainingsprogramma.

De steun die we speciaal daarvoor hebben ingericht, moet klaar, duidelijk en gedetailleerd zijn.We hebben daarvoor zelf oneindig veel visuele indrukken gecreëerd om onze verschillende trainingsprogramma’s te illustreren.

Onze basisprogramma’s zijn vooral georiënteerd op:

  • Ofwel het werken van het hart (cardio-lessen),
  • Ofwel op het versterken van de spieren (spierversterkende lessen),
  • Ofwel op functional training
  • Ofwel op beide vlakken.

Deze programma’s zijn uiteraard geïndividualiseerd voor elke deelnemer volgens verschillende criteria zoals: het niveau van de lichamelijke conditie, de gevraagde doelstellingen of de gevraagde tijdsduur van elke beurt.
Na een aantal beurten zullen de vorderingen verbeterd worden en zal het geïndividualiseerde programma evolueren.

Om de geleverde inspanningen in zaal en tijdens de groepslessen uitstekend te voltooien, hebben wij ook een massa affiches gemaakt, die in de zaal beschikbaar zijn of zelfs voor iedereen en verpersoonlijkt, onder de vorm van een oefenschema.
Deze beide steunen helpen voor sommige aspecten van de training en vergemakkelijken het begrijpen en het maken van sommige bijkomende oefeningen (thuis buivoorbeeld).

Al onze aangeraden activiteiten in het kader van Well-b genieten van al die originele steunen. Om daaraan te kunnen wennen, nodigen wij je uit om kennis te maken met: de oefenschema’s “Energy of Relaxing Breaks”, ons programma “lopen - hardlopen”, onze “routines” die je voor je computerscherm kan uitproberen, enz.

 SERVICES           FITNESS CENTER           PREMIUM           CONTACT           REFERENCES