SERVICES           FITNESS CENTER           PREMIUM           CONTACT           REFERENCES

Het is noch noodzakelijk om grote ruimtes te bezitten noch te investeren in kostbare fitnessmachines om een goed gezondheids en welzijnsbeleid in jouw bedrijf te hebben!

Well-B, dat zijn ook hulpmiddelen en originele, moduleerbare en goed ontworpen diensten, die u op regelmatige basis of op bepaalde tijdstippen kunt gebruiken, al naargelang uw behoeften en middelen.

SEMINARIES EN OPLEIDINGEN

We hebben een heel gamma aan seminaries, opleidingen en praktische sessies uitgewerkt om uw medewerkers de weg te tonen naar betere gedragingen en gewoontes wat betreft gezondheid en welzijn. Er worden tal van thema's aangesneden die gaan van energiebeheer tot burnoutpreventie, het beheren van je emoties of een initiatie in mindfulness. Deze sessies van verschillende tijdsduur worden op aantrekkelijke en interactieve wijze gebracht en zijn ideale boosters voor een echte welzijnsstrategie.

VOORBEREIDING VAN SPORTIEVE EVENEMENTEN

Je wenst jouw bedrijf een dynamiek te geven door jouw werknemers aan te moedigen om deel te nemen aan verschillende sportieve evenementen? (20km van Brussel, marathon van New York, Oxfam trail Walker, Inter bedrijfswedstrijden?) : onze experts stellen je een op maat gemaakte package voor om je sporters te trainen!

GEZONDHEIDSPARCOURS

Wij stellen je voor om een “gezondheidsparcours” binnen jouw bedrijf te creëren. Een wandelingparcours en/of een initiatie voor het “hardlopen voor iedereen”, met de mogelijkheid om specifiek materiaal OUTDOOR te kunnen plaatsen en om deze activiteiten nog aantrekkelijker te maken.

STIMULERENDE BREAKS

Om een optimale energie te kunnen garanderen, moet er tegen slapheid worden gestreden! Beweeg regelmatig! Beweging is absoluut noodzakelijk, zelfs tijdens het werken of tijdens vergaderingen.
Wij grijpen punctueel in om bijvoorbeeld een break in het midden van een vergaderdag te animeren.
Bewegingen, ademhalingsoefeningen, stretching, ontspanning,….

PUNCTUELE EVALUATIE VAN DE LICHAMELIJKE CONDITIE

Je wenst bijvoorbeeld een campagne lanceren voor de sensibilisering van de gezondheid en de heilzame gevolgen van lichamelijke activiteiten?
Onze team verplaatst zich tot bij jou voor een ontmoeting! Op het programma: persoonlijke ontmoetingen, gesprekken over de levensgewoontes, evaluatie van de vier assen van de lichamelijke conditie en persoonlijke raadgevingen.

 SERVICES           FITNESS CENTER           PREMIUM           CONTACT           REFERENCES