PRIVACYBELEID

 

 

ALGEMENE INFORMATIE

 

Om u de beste producten en diensten aan te bieden, verwerken we persoonsgegevens die op u betrekking hebben.

 

We garanderen dat uw persoonsgegevens verwerkt zullen worden in naleving van de toepasbare wetgeving betreffende gegevensbescherming (Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens), onder de verantwoordelijkheid van:

 

Ultimate Skill SPRL

Avenue de Calabre 38/5 à 1200 Bruxelles

Wettelijke vertegenwoordiger: Paul CARELS

Num BTW : BE 0 460 708 032

 

 

GEGEVENSCATEGORIE√čN

 

Wij verzamelen persoonsgegevens waarvan u aanvaardt ze ons mee te delen. Het gaat in wezen om de volgende gegevens:

 

  • Naam
  • Voornaam
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres

  

DOELEINDEN VAN DE VERWERKING

 

De persoonsgegevens die wij verzamelen, worden enkel voor de volgende doeleinden gebruikt:

 

  • Contact opnemen na een vraag om inlichtingen
  • Statistieken raadplegen i.v.m. uw bezoek van de site www.well-b.be

 

ONDERAANNEMERS EN SUBVERWERKERS

 

De onderaannemers waarop wij een beroep doen in het kader van de verwerking van uw persoonsgegevens staan in een register van verwerkingsactiviteiten dat intern wordt bewaard.

 

We geven onze onderaannemers enkel de persoonsgegevens die ze nodig hebben om de prestaties uit te voeren die wij hun toevertrouwen, en wij eisen dat ze deze informatie beschermen en niet voor andere doeleinden gebruiken.

 

We waken er in ieder geval over dat onze onderaannemers hetzelfde beschermingsniveau hebben inzake persoonsgegevens.

 

 

DUUR VAN DE BEWARING

 

We verbinden ons ertoe uw gegevens gedurende een periode van 2 jaar te bewaren.

U kunt ons op eender welk ogenblik vragen om uw persoonsgegevens te wissen.

Deze aanvraag kunt u doen via het adres info@well-b.be

 

 

BIJWERKING VAN DE GEGEVENS

 

Wij verbinden ons ertoe om alle gegevens die niet correct zouden blijken, te wissen of te verbeteren.

 

OPSLAG, BEVEILIGING EN VERTROUWELIJKHEID VAN GEGEVENS

 

De opslagmanier van persoonsgegevens evenals de veiligheids- en vertrouwelijkheidsmaatregelen ervan worden vermeld in documenten die wij intern bijhouden en die minstens eenmaal per jaar gereviseerd en bijgewerkt worden.

 

We waarborgen u dat er technische, organisatorische en menselijke maatregelen worden genomen om over de veiligheid en bescherming te waken van de vertrouwelijkheid van uw persoonsgegevens. Als uw persoonsgegevens worden geschonden, verbinden wij er ons toe om, in overeenkomst met de toepasbare wetgeving, de Gegevensbeschermingsautoriteit zo snel mogelijk in te lichten, en, indien mogelijk, uiterlijk 72 uur nadat we hier kennis van hebben genomen.

UW RECHTEN EN MANIEREN WAAROP U DIE KUNT UITOEFENEN

 

U heeft op elk ogenblik en gratis de mogelijkheid om:

 

  • toegang te krijgen tot uw gegevens en hier een kopie van te krijgen (gemakkelijk te gebruiken, ook voor gegevensoverdracht);
  • het wissen van uw gegevens te vragen;
  • uw onvolledige of onjuiste gegevens te wijzigen;
  • een beperkt gebruik van uw gegevens te vragen;
  • u te verzetten tegen de verwerking van uw gegevens.

 

Hiervoor is het voldoende om een e-mail te sturen naar het volgende adres: info@well-b.be.

 

Uw aanvraag wordt zo snel mogelijk verwerkt en uiterlijk binnen een maand na de ontvangst van uw aanvraag.

 

Overeenkomstig de wetgeving heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit als u acht dat uw gegevens onrechtmatig werden verwerkt.

 

VRAGEN

Wij staan uiteraard tot uw beschikking als u vragen heeft over ons beleid inzake bescherming van de persoonlijke levenssfeer. Het volstaat om uw vraag naar het volgende adres te sturen: info@well-b.be.

 

WIJZIGINGEN

Zoals elk beleid kan de inhoud van ons Privacybeleid evolueren. U kunt de laatste versie ervan raadplegen op onze website:

http://well-b.yolasite.com/RGPD-NL.php

 

 

Datum van de aanvraag: 20/08/2018